Mitt navn er Vanja Hellum og jeg jobber som samtalepartner og veileder.

Du som opplever større eller mindre utfordringer i din hverdag, som står litt fast, som vil ha mer glede, inspirasjon og kjærlighet i livet ditt. Eller ønske om å finne mer ut av hva som begrenser deg og hva som kan gi deg mer flyt. Jeg er her for deg.

Jeg er sertifisert Helse-Coach og jobber i dag som intuitiv samtalepartner og veileder. Har også utdannelse innen akupunktur og bioresonans fra 2005. Jeg jobber også med urter og kost fordi jeg ut fra både min egen erfaring og klienters tilbakemeldinger vet at maten påvirker helsen både phsykisk og fysisk.

Jeg bor på vakre Senja. Jeg går i fjellet, rusler i skogen, sitter gjerne ved havet eller ved en bekk og nyter roen i omgivelsene. Jeg er glad i både ville blomster og trær, spesielt hvitstammet bjørk, den har vi mye av her nord. Om du hører eller lytter godt så snakker plantene til deg <3 Det er godt å bare vandre i naturen.

Det er viktig for meg å se hele deg. I mitt møte med mennesker har jeg erfart at samtaler fører til endringer. I en samtale med meg ønsker jeg å formidle hvordan følelser og tanker påvirker deg. Er det noe i deg selv som du ubevisst/bevisst har stengt av? Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv?

Når tanker og følelser deles oppstår det refleksjoner.

I jobben bruker jeg min lange erfaring som terapeut, min intuisjon og numerologi som er en nøkkel til å kunne hente ut ditt potensial, for å gjøre deg mer bevisst på hvem du er og hvilke ressurser du har, hva du vil passe til å jobbe med og hva du kom hit til verden for.

Det er en behagelig ro å sitte i fjæra eller ved en bekk å bare være i stillhet.