Alle trenger vi noen å snakke med iblant. Å være et medmenneske som lytter, som spør og som forstår kan være godt å ha for alle. Det finnes dager der en føler en står fast i livet og bare trenger noen som er der.

Jeg er en person som er der for den andre. I et nærvær, lytter og guider. Jeg har en formidlingsevne som er jordnær, ser deg og føler situasjonen.

Jeg er en voksen jente fra Nord-Norge, utdannet akupunktør, bioresonansterapeut og helse-Coach. Har jobbet som veileder siden 2006. I tillegg har jeg reist mye i inn- og utland, truffet mange spirituelle læremestre som har gjort min egen indre reise både opplysende, spennende, innholdsrik og forløsende.

Jeg har selv hatt mange utfordringer og helseplager gjennom tiden.

Min erfaring med å jobbe med mennesker, er at når de begynner å forstå hva det betyr å forløse og hva dette kan gjøre med bevisstheten, så blir det mange aha-opplevelser underveis. I dag er jeg så glad for at jeg tok tak i meg selv og den innsikt jeg har fått for så å kunne videreformidle til mine medmennesker.

Vi går gjennom livet vårt med både lette og vanskelige utfordringer. Og sånn skal det være. Det er en mening med mye. Vi er kommet hit av en grunn, en hensikt. Det er en vei vi skal gå med utfordringer og situasjoner som gjør at det kan bli konflikter, dramaer, traumer, irritasjoner, sinne og sorg. Smerter både fysisk og mentalt. Problemer med både mage, vondt i muskler, hodepiner mm.

For booking av tlf.samtale sendt SMS til 90688466

30 minutt kr. 600,- 45 minutt kr.850,-  60 minutt 1200,-

Personlig oppmøte kr.850,-

Eller du kan sende meg skriftlige spørsmål til min mail:

vanhel@online.no

inntil 4 spørsmål kr. 650,-

Ønsker deg velkommen

Vanja Hellum