Post #560

IMG_0879

Velkommen til spirituell veiledning!

Jeg hjelper mennesker som står fast i livet via min klarfølelse og intuisjon.

Min formidlingsevne er jordnær, jeg ser hele mennesket og situasjoner. Som mangeårig terapeut hjelper jeg med å øke bevisstheten med en inderlighet som hjelper mange med deres plager, situasjoner de står i, åndelighet og vekst. De begynner å forstå hvordan ting henger sammen for så å komme seg videre.

Jeg er en voksen jente fra Nord-Norge, utdannet akupunktør, bioresonansterapeut og helse-Coach. Har jobbet som veileder siden 2006. I tillegg har jeg reist mye i inn- og utland, truffet mange spirituelle læremestre som har gjort min egen indre reise både opplysende, spennende, innholdsrik og forløsende.

Jeg har selv hatt mange helseplager og etter hvert virket det nesten som jeg ble veiledet til å begynne å ta meg selv på alvor. Jeg startet å lete etter meningen med livet, torde å stille spørsmål og gå i dybden av meg selv, leste bøker og hadde dype samtaler med spirituelle mennesker. Dette gjorde at jeg begynte å jobbe regelmessig med meg selv allerede på tidlig på 2000 – tallet.

Min erfaring med å jobbe med mennesker, er at når de begynner å forstå hva økt bevissthet gjør, så det blir det mange aha-opplevelser underveis. I dag er jeg så glad for at jeg tok tak i meg selv og all den innsikt jeg besitter for så å kunne videreformidle av all min kunnskap.

Har du stadig tilbakevendende helseproblemer, mye tanker, står fast men ikke helt vet hvordan, hvorfor og hva?

Vi går gjennom livet vårt med både lette og vanskelige utfordringer. Og sånn skal det være. Det er en mening med mye. Vi er kommet hit av en grunn, en hensikt. Det er en vei som virkelig kan skape utfordringer, situasjoner som gjør at det kan bli indre konflikter, dramaer,traumer irritasjoner, sinne og sorg. Smerter både fysisk og mentalt. Problemer med mage/tarm, vondt i muskler osv.

Visste du for eksempel at visse muskelgrupper i kroppen relateres til organer og kan fortelle deg litt om deg selv?

Jeg kan hjelpe deg med å se din situasjon, ditt behov og hva som blokkerer for dine plager og smerter, din videreutvikling. Jeg gir gode tips og råd. Jeg bruker i tillegg til min sterke intuisjon numerologi.

For booking av tlf.samtale sendt SMS til 90688466

50 minutt kr. 850,- 30 minutt kr.650,-

Personlig oppmøte kr.850,-

Eller du kan sende meg skriftlige spørsmål til min mail:

vanhel@online.no

inntil 4 spørsmål kr. 650,- inntil 7 spørsmål kr.850,-

Ønsker deg velkommen

Vanja Hellum