Access Bars behandling

Avslappende og nedstressende behandlingsform!

🌺Å få barsbehandling er som å rense i harddisken, det fjerner det som ligger der og forstyrrer din energi, dine muligheter og din kreativitet.

Hva er Access Bars?

🌺Access Bars er 32 forskjellige energipunkter som løper gjennom og rundt hodet.

🌺Disse er forbundet med noen centre i våres hjerne som gjemmer og lagrer ideer, holdninger, konklusjoner og trossystemer vi har samlet gjennom livet.

🌺Når punktene berøres vil det som du har lagret her løses opp og gamle mønstre slipper taket. Dette er mønstre som har fått deg til å velge det du tror omverden forventer av deg, eller valg du har tatt fordi du har trodd at du ikke mestrer mer. Dette kan hjelpe deg å finne » deg «.

🌺Dette er en svært dynamisk og bevissthetsutvidende prosess som åpner opp for uendelige muligheter. Access Bars hjelper mot rastløshet, indre uro, forvirring, søvnproblemer og endrer uhensiktsmessige tankemønstre.

🌺BEHANDLINGEN foregår ved at du ligger på en behandlingsbenk mens du forsiktig blir berørt på Bars-punkter på hodet. Herved frigjøres energi og det ryddes opp i de ting som er klar til dette. Behandlingen føles avslappende og du kan komme i en dyp tilstand av stillhet, kanskje sovner du.

🌺Behandlingen kan oppleves forskjellig fra gang til gang. De fleste opplever dyp ro. Det best tenkelige resultatet er at hele livet kan komme til å forandres. Best resultat oppnås ved gjentatte behandlinger så ofte du føler for det.

🌺Alt du er klar til å forløse, vil forløses ved at du tillater deg å ta imot behandlingen. Ditt liv begynne.